Om oss

SALTO Dance Company

SALTO Dance Company bildades 2009 med visionen att genom dansen tolka och gestalta vår omvärld. Med stor bredd och förmågan att blanda flera dansstilar skapar vi något unikt!

Med specialisering mot kreativ koreografi och skapande utifrån behov och sammanhang arbetar vi med att leverera skräddarsydda koreografier och inspirerande föreställningar.

Vi dansar och koreograferar för bland annat:

Företagsevent
Reklam
Musikvideos
Artister
Modevisningar
Skolföreställningar
Mässor
Privatfester
Dansworkshops
med mera!

Tveka inte, kontakta oss redan idag.

Koreografer och dansare

Foto: Mats Lindgren

Susanna Sterner Jendi

Susanna är utbildad på Balettakademien och Dans- och Cirkushögskolan i Stockholm samt på Dance New Amsterdam i New York.

Att utrycka sig på scenen har alltid varit Susannas passion. Att genom dansen gestalta känslor och tankar, att kommunicera, beröra och inspirera.

Susanna har dansat och koreograferat bland annat i reklamfilmer, TV-galor, modevisningar och musikvideos. Hon har även många års erfarenhet av dansundervisning av barn, ungdomar och vuxna.

Foto: Mats Lindgren

Elsa Sjögren

Elsa är utbildad på Dans och Cirkushögskolan, Calle Flygare teaterskola och Broadway Dance center i New York.

Elsa beskriver dans som ett sätt att se och tolka världen omkring henne. Genom rörelse gestaltas tankar och händelser som annars kan tyckas overkliga. Med dans som verktyg belyser hon de subtila signalerna i vardagen och kombinerar musik, rörelse och känslor för att berätta en historia.

Elsa har även flera års erfarenhet att undervisa i dans, både i grundskolan och på olika dansskolor i Stockholm.